Aplicația Parentool la I Like IT

Suntem recunoscători că aplicația Parentool ajunge la tot mai mulți părinți! Pe 12 octombrie 2022, echipa Parentool a fost prezentă la I LIKE IT, la PRO TV. Petruța Țuligă (fondator & CEO) și Dragoș Bilaniuc (Chief Technology Officer) au fost invitații Iuliei Ionescu la rubrica dedicată tehnologiei din cadrul matinalului de dimineață de la PRO TV.

Petruța și Dragoș au discutat cu Iulia despre felul în care părinții pot folosi această aplicație: poate fi descărcată gratuit din Google Play și Apple Store și se face un cont cu o adresă de email sau prin asociere cu un cont de social media. Părinții pot găsi informații utile atât despre dezvoltarea copilului, cât și despre felul în care această perioadă se resimte pentru aceștia.

Poți explora în aplicație mai multe subiecte de interes, fie prin milestone-uri în dezvoltarea copilului, cât și prin articole dedicate. Dacă ai o întrebare specifică, ai acces la specialiști din diverse domenii. Poți vedea experiența acestora, ce rating au primit precum și sugestii de întrebări pe care le poți adresa. Poți obține răspunsurile de care ai nevoie într-un cadru privat și sigur.

Petruța ne-a povestit cât de important a fost pentru proiect această apariție:

Misiunea Parentool este să reprezinte acel go-to-place pentru părinți atunci când au dificultăți legate de creșterea copilului. Să vorbim despre Parentool la I LIKE IT a pus o cărămidă importantă la această misiune. Comunitatea noastră a primit cu brațele deschise această apariție și chiar i-a ajutat la a simți un atașament mai puternic față de ceea ce și-a propus Parentool. Ni s-au alăturat peste 800 de părinți după difuzare.

Descarcă aplicația Parentool:

Parentool la I LIKE IT (prima parte):

Aici găsești partea a doua:

Descarcă aplicația Parentool:

Împărtășește cu prietenii tăi

Autor

Descoperă cursul video
Cele mai frecvente boli ale copilăriei
cu dr. Alexandra Constantin, medic pediatru

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns