Aplicația Parentool: locul în care părinții găsesc sprijinul de care au nevoie

Parentool este prima aplicație mobilă de parenting din România. Prin intermediul acesteia, părinții pot adresa întrebările lor direct medicilor pediatri sau specialiștilor în sanatate mintală și parenting. În prezent, sunt peste 4000 de părinți care folosesc aplicația, existând peste 900 de mesaje între aceștia și specialiștii noștri.

Dacă ești părinte și cauți un loc în care să găsești informații de încredere, vei găsi în aplicația Parentool răspunsurile de care ai nevoie pentru creșterea sănătoasă, emoțională și fizică a micuțului tău.

Descarcă aplicația Parentool:

Iată 3 funcționalități pe care le vei regăsi în aplicația Parentool:

1. Poți vorbi direct cu specialiștii. Știm că de multe ori în viața de părinte apar tot felul de situații pe care încerci să le gestionezi cât poți de bine. Dar uneori nu este nici despre toată teoria pe care ai citit-o, nici despre capacitatea ta de a gestiona o împrejurare. Uneori ai pur și simplu nevoie să vorbești cu un specialist.

Suntem aici pentru întrebările tale specifice pentru care nu ar fi nevoie de o programare clasică, la cabinet. Avem peste 40 de specialiști care îți pot răspunde în aplicație, printre care medici pediatri, psihologi, chirurgi pediatri, consultanți în somn și nutriționiști. Este important să știi că totul se desfășoară printr-o conversație privată la care ai acces doar tu.

 

 

2. Milestone-uri dedicate fiecărei vârste. În această secțiune din aplicație poți citi informații clare și verificate pentru fiecare interval de vârstă. În acest fel, vei putea identifica la ce să te aștepți din partea lui. Știm că fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare. Tocmai de aceea, te încurajăm să folosești aceste milestone-uri mai degrabă ca un ghid și să scrii direct specialiștilor ori de câte ori simți că ceva nu este în regulă.

 

3. Informații curatoriate. În aplicație vei găsi articole verificate de specialiști în sănătate mintală și medicină. În acest fel, ai siguranță că ceea ce citești are o bază științifică și că vei lua decizia informată. Tot ce trebuie să faci este să selectezi categoria care te interesează. Vei găsi articole din surse diverse, precum și articole scrise special pentru Parentool. Echipa noastră lucrează în fiecare zi să-ți ofere o experiență personalizată pentru tine și copilul tău.

Aplicația Parentool poate fi descărcată gratuit din Google Store sau App Store. Accesul la articole și milestones este gratuit. Vei plăti doar conversația cu specialiștii atunci când alegi să le adresezi o întrebare.

Credem în misiunea noastră de a crea o lume în care copiii se simt văzuți, iubiți și acceptați așa cum sunt. Tocmai de aceea, părinții lor au nevoie de instrumentele necesare să facă față tuturor provocărilor care vin odată cu creșterea unui copil.

Descarcă aplicația Parentool:

Împărtășește cu prietenii tăi

Autor

Descoperă cursul video
Cele mai frecvente boli ale copilăriei
cu dr. Alexandra Constantin, medic pediatru

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns