Aniversarea Parentool: 1 an de la lansarea aplicației

Aniversarea Parentool vine cu fluturi în stomac. Scriu acest articol cu multe emoții și cu piesa Superheroes, de la The Script, pe fundal. E piesa care adesea m-a însoțit ca reminder în călătoria Parentool atunci când lucrurile au fost mai dificile sau când erau momente de bucurie intensă. E piesa mea ancoră. Voi aveți una?

Scriu aceste gânduri în numele tuturor membrilor echipei Parentool.

În numele lui Dragoș, omul care se ocupă de partea tehnică și se asigură că totul funcționează așa cum trebuie.

În numele Simonei, omul care își împarte rolul de mamă cu rolul de content manager pentru a ajunge la voi cele mai valoroase informații, într-un limbaj cât mai accesibil.

În numele Oanei, cea care dă viață, culoare și profesionalism prin design-ul aplicației și care se gândește cum experiența voastră poate fi cât mai ușoară.

În numele celor 40+ specialiști care răspund, cu deschidere și empatie, tuturor întrebărilor venite din partea voastră.

Descarcă aplicația Parentool:

1 an de Parentool

Primul an al Parentool a fost asemănător cu experiența primului copil (deși categoric nu se compară).
A fost cu multe nopți nedormite și o continuă căutare de idei pentru a ne asigura că are o dezvoltare cât mai frumoasă. A fost cu bucuria primilor pași făcuți independent. Dacă Parentool ar fi un copil, a trecut deja de la primele gângurituri la o structură mai clară a cuvintelor și valorilor pe care vrea să le transmită. De la mers de-a bușilea la mersul independent spre un obiectiv clar: să devină the go-to platform în mintea părinților din România.

Pentru mine e uimitor cum ceva ce înainte era doar o sămânță a unei idei în mintea mea acum a prins viață, este înconjurat de oameni care îl iubesc și crește tot mai mult pe zi ce trece.

Parentool este construit având în minte părinții și pornind de la copilul din noi.

În fiecare pas al dezvoltării aplicației, de la stadiul de idee și până în prezent, am avut lângă noi mame, tați, bunici care au fost implicați activ în a ne asigura că ceea ce facem este cu adevărat util în călătoria de a fi părinte. Asemenea unui copil, Parentool încă descoperă lumea și impactul pe care-l poate avea în jurul său.

Primul an ne-a dovedit că am reușit să pătrundem în casele și poveștile voastre.

Parentool a fost ghid pentru multe momente de anxietate, frică și panică. A fost și martor a momentelor de celebrare a primelor milestone-uri atinse alături de minunea voastră.

Iată câteva dintre aceste realizări remarcabile:

  • 7 900 de părinți care au ales Parentool drept ghid în călătoria lor;
  • 469 de întrebări și frici care și-au găsit răspunsul prin intermediul conversațiilor cu specialiștii Parentool;
  • 30 770 de momente de sărbătoare petrecute cu voi atunci când micuții au reușit să mai bifeze un milestone în dezvoltare;
  • 11 590 de articole parcurse de către voi atunci când nu știați încotro să mergeți sau aveați nevoie de o confirmare pentru ceea ce faceți;
  • 21 666 de ore pe care le-am petrecut împreună în aplicație;
  • 38 de țări din care ne-ați căutat sprijinul (și poate un mod de a vă alina dorul de casă);
  • 40+ specialiști din 11 specializări diferite.

La toate acestea se adaugă conversațiile telefonice sau pe Zoom cu voi în timp ce vă țineați minunile în brațe. Se adaugă momentele în care atunci când povesteam cum să îmbunătățim lucrurile în loc de voi spuneați noi. Momentele în care ne scriați să ne spuneți că sunteți mândri că folosiți o aplicație românească, ce a apărut și la TV. Momentele de conectare cu specialiștii.

Pentru toate acestea și câte vor mai urma vă mulțumim că aveți încredere!

Pentru cei care încă nu au descărcat Parentool, vă lăsăm mesajul transmis în cadrul episodului din podcastul Thinking Made Visible:

Dragă Ana, 

Te văd. Știu că abia ai născut și că totul este cu susu-n jos. Nu te mai recunoști. Nu-ți mai recunoști corpul și nu știi cine este boțul de carne din fața ta. Nu știi dacă respiră corect, dacă are temperatură sau nu, cum să-l schimbi. Îl vezi pe partenerul tău că vrea să te ajute dar nici el nu știe cum. Deveniți doi străini. Bunicii vin peste voi. Oamenii din jur vin peste voi. De fapt, toți au o părere despre ce ar trebui să faci. Deschizi Instagram-ul și vezi toate mamele perfecte. Ți se pare că tu ești singura. Că ești singura care te lupți cu toate întrebările astea și nu știi încotro să o apuci. Și vreau să știi că este cineva acolo pentru tine care te ajută și nu te judecă. Un loc în care tu intri în lumea ta. Un loc în care poți să citești ce vrei, să bifezi ceva, să adresezi până și întrebările acelea pe care le consideri rușinoase. Un loc cu empatie și răspunsuri care să te ajute real să iei decizii cât mai bune pentru familia ta. Este Parentool

Descarcă aplicația Parentool:

Împărtășește cu prietenii tăi

Autor

Descoperă cum ai devenit părintele care ești! Descarcă gratuit ebook-ul Parentool!

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns